Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهسا بهادری: مجموعه نمایشی «منم دوستت دارم» به تهیه‌کنندگی مهران رسام و کارگردانی مجید پُرکار، از دوم دی ۹۹ روی آنتن شبکه سلامت تلویزیون رفته است.

این مجموعه ۹۰ قسمتی که پخش آن تا پایان سال ادامه دارد، با بازی امیرحسین صدیق، نگار عابدی، مسعود فروتن، عرفان برزین و ترنم کاظمی، با نگاهی به مقوله خانواده و با بهره‌گیری از نظر کارشناسان، سعی دارد با ارائه راهکارهایی مبتنی بر علوم روانشناسی، به حل چالش‌های روزمره و در نتیجه تقویت روابط اعضای خانواده کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به این بهانه، گفت‌وگویی با نگار عابدی، بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون که پیش از این، حضور در سریال‌هایی چون «دودکش»، «شمعدونی» و «گاندو» را هم تجربه کرده است، انجام داده‌ایم.

چطور شد به مجموعه نمایشی «منم دوستت دارم» پیوستید؟

شنیدن نام مهران رسام در کنار همبازی شدن با امیرحسین صدیق، وسوسه کننده است، صادقانه بگویم که این دو نام، من را برای بازی در این سریال کنجکاو کرد. جدای از این، ابتدای کار توضیحی پیرامون این مجموعه که در خصوص روانشناسی خانواده است، به من داده شد که مجموع این عناوین و موضوعات جذاب، باعث شد تا در نهایت با رضایت تمام این کار را بپذیرم.

نگار عابدی در میان جمع بازیگران «منم دوستت دارم»

به موضوع‌های اجتماعی و روانشناسانه خانواده می‌پردازد. رسانه‌های همگانی به‌ویژه تلویزیون، در این عرصه چه وظیفه‌ای دارند؟

بحث سلامت روان صد در صد برای حفظ نهاد و بنیاد خانواده بسیار حایز اهمیت و قطعا یک رسانه‌ای چون تلویزیون بسیار تاثیرگذاراست. هر نقطه‌ای از کشور که می‌رویم، حتی در روستاها تقریبا همه یک دستگاه تلویزیون را دارند، بنابراین می‌توان ادعا کرد که رسانه، نقش عمده‌ای در اطلاع‌رسانی ایفا می‌کند.

عملکرد تلویزیون در مشاوره دادن به صورت غیر مستقیم در امور خانواده طی این سال‌ها خوب بوده است. میزگردهای زیادی در این زمینه تشکیل و کارشناس‌های زیادی دعوت شده‌اند. در مقابل سریال‌هایی نیز به این منظور ساخته شده است اما جای دارد که بیشتر از این هم کار شود. به همین دلیل مجموعه «منم دوستت دارم» من را جذب کرد چرا که جای چنین مجموعه‌ای را در این سال‌ها در تلویزیون خالی دیده‌ام.

خودتان اهل مطالعه کتب یا مقاله‌های روانشناسی یا تماشای فیلم‌هایی با این محوریت هستید؟ به‌نظرتان ساخت مجموعه‌های نمایشی درباره سلامت روان چقدر می‌تواند تاثیر مثبت در جامعه داشته باشد؟

بله، حدود یک‌سال و نیم می‌شود که با رشته «تحلیل رفتار متقابل» آشنا شده‌ام و آموزش می‌بینم. در این مدت خیلی به این شاخه از روانشناسی که توسط اریک برن، بنیان‌گذاری شده است، علاقه‌مند شده‌ام.

کتابی با عنوان «تحلیل رفتار متقابل» ترجمه بهمن دادگستر در کلاس‌های آموزشی این رشته تدریس می‌شود که این‌قدر ساده و روان نوشته شده که من برای علاقه‌مندان توصیه می‌کنم آن را بخوانند.

در نهایت اساسا این ماجرا من را علاقه‌مند کرده است و به نظرم اگر روی آن کار شود، می‌تواند در اجتماع تاثیر بگذارد و شادی بیشتری داشته باشد و ما بیشتر به سمت سالم بودن بیش برویم.

اینک که بیش از ۷۰ قسمت «منم دوستت دارم» روی آنتن رفته است و تا آخر سال به پایان خواهد رسید، نتیجه کارتان را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

این کار خیلی فشرده تهیه شد. حتی در زمان استراحت‌مان هم تمرین می‌کردیم. با این‌که یکی از سخت‌ترین کارهایی بود که در زندگی انجام دادم، اما از بهترین بازی‌هایی بود که در این سال‌ها داشته‌ام. فضای سالم و شاداب و بسیار دوست داشتنی داشت؛ از نوعی که دوست دارم بازهم تجربه کنم.

در کل خوشحالم از این که در این کار بوده‌ام. اما از همه این‌ها که بگذریم، از آقای پرکار به عنوان کارگردان ممنونم، به این‌دلیل که در تمام طول کار می‌دانستند که چه می‌خواهند، بسیار طنز خاص و شیرینی دارند که شبیه دیگران نیست و دنباله‌رو کسی نیست.

کارگردان، در مورد تحلیل رفتار متقابل مطالعه زیادی داشت و از طرفی نویسنده‌ها می‌دانستند که موضوع چیست و چه باید بنویسند و در عین‌حال مفاهیم با شادی منتقل می‌شد.

با کوله‌باری از تجربه از این کار بیرون آمدم و امیدوارم که این خداحافظی من کوتاه مدت باشد و خیلی زود بار دیگر با این گروه همکاری کنم.

این مجموعه در دوران کرونا ضبط و آماده شده است. به عنوان یک بازیگر، کار کردن در دوران همه‌گیری ویروس کووید ۱۹، برای شما چه چالش‌هایی به همراه داشته است؟

کرونا همه مشاغل را تحت‌تاثیر قرار داده است. حرفه ما هم مستثنی از این ماجرا نیست. هم‌زمان با شیوع کرونا، در حرفه ما تصمیم گرفته شد مردم پای تلویزیون بنشینند، سرگرم باشند و حال‌شان خوب باشد و این مستلزم آن بود که هنرمندان کار کنند که این مجموعه‌ها ساخته شود.

من در دوران کرونا، سه مجموعه تلویزیونی کار کرده‌ام و اکنون که ۱۳ ماه از شیوع ویروس کووید ۱۹ گذشته است، شاید تنها سه ماه بیکار بوده‌ام. به‌هرحال خطرهای زیادی وجود داشته که به یاری خدا مشکلی برای من پیش نیامده است اما متاسفانه همکارهای زیادی با این بیماری درگیر شده‌اند و خیلی‌ها را هم از دست داده‌ایم. حرفه ما هم خیلی در معرض خطر بوده اما با این وجود من ترجیح داده‌ام کار و انجام وظیفه کنم.

۵۷۵۷

کد خبر 1493518

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: منم دوستت دارم نگار عابدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۳۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟/ معرفی چهره‌های جدید

علیرضا مسعودی معروف به علی مشهدی درباره سریال جدید خود با نام «بدل» که با پایان مجموعه «هفت سر اژدها» از این شبکه پخش می شود به خبرنگار مهر بیان کرد: قصه و اتفاقات سریال «بدل» در سال ۱۴۰۲ رخ می دهد و درباره خانواده عطاران است؛ شهرام قائدی نقش پدر را در خانواده عطاران بازی می کند که نسل اندر نسل عطار هستند. پریسا مقتدی نقش همسرش را بازی می کند و عرفان آصفی نقش پسر خانواده را با نام رضا عطاران دارد.

وی درباره عرفان آصفی که بیشتر در تئاتر فعالیت داشته است توضیح داد: رضا عطاران که تحصیلات مرتبط با هوا و فضا در خارج از کشور دارد پس از پنج سال به ایران باز می گردد. نقش او را عرفان آصفی بازی می کند که سال گذشته در فیلم «ویلای ساحلی» کیانوش عیاری نقش اصلی را داشت و اینجا هم نقش اصلی سریال را دارد.

این نویسنده و کارگردان درباره قصه «بدل» بیان کرد: طرح این قصه را حدود ۲۰ سال پیش نوشتم و کنار گذاشتم و بعد از سال ها فکر کردم الان وقت آن است که ساخته شود.

مسعودی درباره نام رضا عطاران و اینکه برای این قصه با خود عطاران گپ و گفتی داشته است یا خیر بیان کرد: به هر حال من سال هاست در مقام نویسنده کار می کنم و سال های اخیر هم کارگردانی کرده ام. عطاران هم از مدل کاری من خبر دارد و برایش سوال نبود که چرا سراغ اسم او رفته ام. اما من زنگ زدم و برای استفاده از نامش از او اجازه گرفتم.

این فیلمنامه نویس درباره کمدی های سال های اخیر که نتوانسته است مخاطب را راضی کند، بیان کرد: من همه سریال های تلویزیون را می بینم چون آثار همکاران من است و همیشه این آثار را دنبال کرده ام. مساله این است که الان چهار یا پنج پلتفرم اصلی داریم و فضای مجازی هم بسیار فعال است. فضا نسبت به ۲۰ سال پیش خیلی تغییر کرده است. گرفتاری مردم هم بیشتر شده است. آن زمان شاید ساعت ۷ شب خانه بودید اما الان آنقدر دلمشغولی ها زیاد شده است که باید تا آخر شب کار کنید.

وی درباره اینکه سریالش چقدر می تواند فضای جدیدی در میان کمدی ها داشته باشد، عنوان کرد: این سریال هم از موقعیت های کمدی و هم از کمدی کلامی برخوردار است. شخصیت ها در این سریال فانتزی نیستند. شخصیت هایی که در این سریال انتخاب کرده ام به گونه ای هستند که مردم با آنها همذات پنداری دارند و ما به ازای آنها را می بینند. پیش از این هم سال ها تلاش کرده ام که مردم با شخصیت های آثارم ارتباط بگیرند و کاراکترها و شخصیت ها را اطراف خود دیده باشند.

نویسنده «کوچه اقاقیا» اضافه کرد: نویسنده هایی مثل پیمان و محراب قاسم خانی تخصص شان در فانتزی است ولی من هرچه ساختم مابه ازای آن را در زندگی خودم دیده ام مثل «نوروز رنگی» که چند سال پیش پخش شد و «بدل» هم چنین ویژگی ای دارد. غیر از شخصیت ها، بخشی از داستان هم براساس یک واقعیت است.

مسعودی در ادامه درباره حضور بازیگران در سریال های تلویزیونی با توجه به دستمزدهای شبکه خانگی بیان کرد: الان دستمزدها در پلتفرم ها آنقدر بالا و عجیب و غریب است که بسیاری از بازیگران را نمی توانید در تلویزیون داشته باشید. با این ارقامی که آن طرف رد و بدل می شود مگر می توانید به بازیگرانی چون جواد عزتی بگویید به تلویزیون بیاید. خود من با رقم های تلویزیون رویم نمی شود به اینها که رفقایم هستند بگویم به تلویزیون بیایند.

وی در پایان درباره اینکه چرا خودش به پلتفرم ها نمی رود و کار بسازد، بیان کرد: تلویزیون مخاطب بسیار بالایی دارد من ادعایم می شود تمام ایران را گشته ام و در سراسر ایران دیده ام که هنوز تلویزیون شان روشن است. شک نکنید یک سریال تلویزیونی در شبکه سه میزان بیننده اش خیلی بیشتر از سریالی است که در شبکه نمایش خانگی درباره اش بحث می شود.

کد خبر 6091923 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • سریال‌های جدید تلویزیون/ از بدل علی مشهدی تا نمایش توان علمی کشور
  • معلمی با کوله باری از خاطرات مبارزه با ظلم و ستم
  • دست پر تلویزیون برای بهار و تابستان پیش رو / سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • ماندن در سینما اهمیت دارد/ عکاسی فیلم هیچ‌گاه نمی‌میرد
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟ / معرفی چهره‌های جدید
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟/ معرفی چهره‌های جدید